Grafisk design med rød tråd

Kolding Handicap Idræt står bag det lokale arrangement Moveathon, hvor alle inviteres til at være aktive i Marielundskoven i Kolding. En dag for hele familien med fokus på motion og samvær.

Forening med behov
for rød tråd

Kampagnen for arrangementet er udarbejdet, som en del af et sponsorat, af Reklametanken og vi har haft fokus på at skabe rød tråd i det grafiske design på store outdoor plakater, mindre A3 plakater, flyer og online aktiviteter på fx Facebook. Det giver et sammenhængende udtryk og mulighed for høj genkendelighed. Derudover har det også været nødvendigt at prioritere i budskaberne, så det bliver tydeligt hvad modtageren skal lægge mærke til for at skabe opmærksomhed, interesse og action.

Synlighed i Kolding med rød tråd i grafisk design

Moveathon har bl.a. et særligt farveunivers og udvalgte tekstbudskaber som skaber rød tråd, når budskabet skal kommunikeres med grafisk design på udvalgte steder i Kolding. Står du også overfor en udfordring med at kommunikere et tydeligt budskab, så kan vi hjælpe dig. Kontakt Reklametanken og lad os mødes for at lægge en plan for din kampagne.

Læs mere om grafisk design hos REKLAMETANKEN her.