Responsive hjemmeside er brugervenlig

En responsive hjemmeside bliver rigtig god, når den er med fra startfasen i et nyt hjemmeside design. Det er Restaurant Valdemar et eksempel på. Som ny restaurant i Kolding gælder det om at være synlig, der hvor det giver bedst mening. Derfor har Restaurant Valdemar valgt at prioritere tre medier i deres kommunikation: Egen hjemmeside, Facebook side og lokal avisannoncering. For Peter og Dorthe, som står bag den ny restaurant, er det vigtigt at hjemmesidens design også afspejler restaurantens fokus på ægte mad af gode råvarer. Og at der er tydelig rød tråd til restaurantens indretning mht. farver og stil.

Responsive hjemmeside med call to action

På restaurantvaldemar.dk er der en bevidst overskuelighed, som giver brugeren et hurtigt overblik og giver nem adgang til det væsentligste indhold på siden – menu, info om restauranten, hvor den findes og hvordan man kommer i kontakt. Endelig er der en tydelig mulighed for at reservere bord online via formularen, som er til syne under hele besøget på hjemmesiden.

Enkel og nem bordbestilling

Booking af et bord kan ske med formularen på hjemmesiden, som også fungerer på mobil og tabletenheder. Løsningen er nem at have med at gøre for personalet og kræver ikke noget abonnement eller andre udgifter for restauranten eller kunden.

Fra ukendt til stærke resultater på Google

Som ny restaurant har det været vigtigt at få styr på de data der giver de bedste søgeresultater. Derfor er siden optimeret indenfor udvalgte søgeord og registreret flere steder hos Google. Det har givet effekt fra første dag, hvor restaurantvaldemar.dk har været flittigt besøgt – primært med besøg fra mobil- og tabletenheder, som står for mere end 60% af besøgene i den første måned. Dette understreger behovet for at have en responsive hjemmeside når restaurant gæster vælger at undersøge hvor man skal gå ud at spise.