Hjemmeside design

Hjemmeside design individuelt i WordPressKomplet og unikt

Invester i et professionelt hjemmeside design med unik og stærk identitet samt god synlighed, så får du mulighed for at skabe en platform der understøtter netop dit behov. Hos REKLAMETANKEN laver vi webdesign i WordPress, som giver god overskuelighed når der skal rettes i designet, lægges nye sider ind eller tilføjes billeder og lignende. Vi sørger for et hjemmeside design med rød tråd til resten af din virksomheds identitet.


 

Det komplette hjemmeside design indeholder:


 

Vurdering af eksisterende hjemmeside ifht. respons og SEO-effekt

Vi gennemgår dit nuværende hjemmeside design og vurderer hvad der henholdsvis skal bevares og udvikles. I fællesskab vurderer vi den respons hjemmesiden skaber i dag, hvordan vi kan forbedre denne og hvilke SEO-tiltag der er i historikken.

Workshop om struktur, SEO og design

Det er væsentligt at tilrettelægge et nyt hjemmeside design sammen med dig som kunde, således at dine forventninger, ønsker og fravalg bliver noteret fra starten af processen. Ved samme workshop vurderer vi forskellige design og ser på hvordan andre hjemmesider i branchen ser ud, hvilke styrker og svagheder der er ved de forskellige løsninger. Endelig er det godt at få vurderet hvilke søgeordsudtryk siden skal optimeres på, således at det nye hjemmeside design understøtter den ønskede struktur i søgeordsoptimeringen.

Udvikling af unikt responsivt webdesign med rød tråd til øvrig identitet

Mange hjemmesider bliver i dag besøgt fra mobiltelefoner eller tablets og derfor skal brugervenligheden på dit website tilpasses disse enheder. Det kan være at det er disse enheder der skal tages udgangspunkt i og “desktop”-udgaven bliver sekundær. Det unikke design du får udviklet skal have din virksomheds identitet, så der er rød tråd på tværs af dine kontaktkanaler.

Oprettelse af Google Analytics, webmastertool og Google My Business

Et lækkert hjemmeside design skal understøttes med alle de muligheder der findes for at opnå størst mulig synlighed. Derfor hjælper vi med at oprette din virksomhed på alle Googles platforme. Dette er også nødvendigt for at få de bedste SEO-muligheder.

Opsætning af design med skabeloner i WordPress

REKLAMETANKEN udvikler hjemmesider i WordPress, som er et open source content management system (CMS), hvilket giver utallige muligheder for at tilpasse siden med funktionaliteter der gør det nemt at redigere hjemmesiden og giver fleksibilitet i designet, som løbende kan tilpasses og udbygges.

Mulighed for udvikling af tekster og fotografering

Hvis du ikke selv har indholdet til din hjemmeside, så kan vi udarbejde tekster og artikler i det omfang du har brug for. Ligesom det kan være nødvendigt at få taget nye fotos, som afspejler virksomheden, medarbejderne og evt. kunder. Hos REKLAMETANKEN har vi et netværk af samarbejdspartnere, bl.a. fotografer og journalister, som vi kan stå inde for.

Implementering af indhold

Når dit nye hjemmeside design er færdigudviklet skal indholdet (også kaldet content) lægges på. Det hjælper vi gerne med. Det er effektivt og giver dig mulighed for at bruge tiden mere fornuftigt.

Søgeordsoptimering med sidetitel, metabeskrivelse og nøgleord på udvalgte sider

Læs mere om hvordan vi arbejder med søgeordsoptimering her.

Footer