Sådan spiller REKLAMETANKEN


RT-koncept-vinyl-alle-drejet
Som kunde hos REKLAMETANKEN får du hjælp til webdesign, grafiske printløsninger, kampagner og løbende vedligehold eller opdatering. Vi arbejder ud fra vores fælles værdier med et overordnet mål om rød tråd i markedsføringen og mest mulig værdi for pengene.

Hvad enten du er inspireret af stille ballader, funky jazz eller hårde rocktoner finder vi den melodi, der giver din markedsføring størst pondus.


 

Kører din markedsføring i samme rille?

Har du svært ved at tænke ud af boksen og få nye idéer? Eller har du opgaver, som du ikke får lavet i løbet af dagen på grund af manglende tid eller prioritering? Hos REKLAMETANKEN får du hjælp til at vende pladen og komme i mål med din markedsføring.

Lad os finde melodien sammen

Et samarbejde med REKLAMETANKEN sikrer, at din markedsføring kommer op i omdrejninger – uden at pladen hopper af. Vi lytter intenst til dine udfordringer og behov. Med vores erfaring og deltaljeret tilgang til dine opgaver udvikler vi løsninger, der spiller økonomisk og indholdsmæssigt. Det kan være alt fra nyt hjemmeside design til en iøjnefaldende salgskampagne, der hitter hos dine kunder. Lad os finde en samarbejdsmodel, som giver dig den nødvendige sparring og sikrer, at din markedsføring snurrer mod nye højder.

 


 

 

Vores mission:

Gennem vores værdier skaber vi effektiv reklame for små og mellemstore virksomheder i Trekantområdet.

Vores vision:

Den mest værdiskabende reklamepartner for små og mellemstore virksomheder i Trekantområdet.

Vores værdier:

kundeorienteret indlevelse, service og netværk samt et behov for altid at være et åbent, rart og hyggeligt reklamebureau. På den baggrund har vi eksisteret siden 2009.

 

Footer