RT-koncept-vinyl-alle-drejet

Lad os finde melodien sammen

Book en gratis demo – brug formularen til højre.

Et samarbejde med REKLAMETANKEN sikrer, at din markedsføring kommer op i omdrejninger – uden at pladen hopper af. Vi lytter intenst til dine udfordringer og behov. Med vores erfaring og deltaljeret tilgang til dine opgaver udvikler vi løsninger, der spiller økonomisk og indholdsmæssigt. Det kan være alt fra nyt hjemmeside design til en iøjnefaldende salgskampagne, der hitter hos dine kunder. Lad os finde en samarbejdsmodel, som giver dig den nødvendige sparring og sikrer, at din markedsføring snurrer mod nye højder.

Hvilken service har du brug for?

 

Web

 

Et godt hjemmeside design skal struktureres og have en synlig identitet for at skabe opmærksomhed. Ved at arbejde med call to action og konkret indhold, øger vi interessen hos kunderne. Derved får din hjemmeside flere bookinger, tilbudsforespørgsler og tilmeldinger til mailinglister.

Gå videre og læs mere om

> NEM NY HJEMMESIDE

> UNIKT HJEMMESIDE DESIGN

Print

REKLAMETANKEN bygger på et solidt grundlag. Vi er et sammenspillet team med stor ekspertise i tryksager. Både når du vil spille det sikre hit eller give en ny idé chancen, hjælper vi dig med at få budskabet bedst ud til din målgruppe. Vi arbejder sammen med flere trykpartnere og har øje for nye, anderledes løsninger, som giver opmærksomhed og stærk identitet. Omdrejningspunktet er som altid at skabe rød tråd til resten af din kommunikation.

Gå videre og læs mere om

> DEN HURTIGE LØSNING

> TOTAL GRAFISK PRODUKTION

Kampagne

En kampagne drejer sig om at håndtere en konkret problemstilling for dig som kunde. Vi lytter intenst til baggrunden for kampagnen og får input om dine kunder og markedsforhold. Vores oplæg kombinerer forskellige kontaktformer og mediaanbefalinger valgt ud fra at nå det definerede mål og målgruppe med størst mulige volumen og effekt.

> EFFEKTIV MARKEDSFØRING